Distractie

Singur pe lume

Personajul principal din aceasta poveste este Ramy . El a fost ,,parasit,, de  parinti dar niste lucratori l-au gasit si i-au gasit un camin . Pana la varsta de 8 ani nu stia nimic despre parinti lui naturali . Apoi a fost vandut lui singnor Vitalis si mergeau prin toata Franta dand spectacole . Cartea este foarte tragica dar sfarsitul este fericit . Remy isi intalneste adevarati parinti iar toti cei tragi ii sunt alaturi de el (in afara de Vitalis care pe la mijlocul carti moare din cauza frigului) .

Robin Hood

O carte plina de aventuri care prezinta viata lui Robin Hood si a oamenilor veseli . Robin Hood este un proscris care traieste in padure impreuna cu prieteni sai . Ei fura de la bogati si dau la saraci . Robin chiar daca e proscris a ajutat multi saxoni . Toata lumea il pretuieste pe acets nobil proscris pentru ca lupta cu ticalosi de normanzi pentru onoare saxonilor . Povestea se termina tragic ,chiar daca in unele momente te prapadesti de ras , . Sotia lui Robin moare iar dupa ani de suferinta Robin Hood moare din cauza unei starete care in taie venele iar acesta pierde mult sange . Dupa zile de amaraciune de la moartea safului oamenilor veseli cel mai bun prieten al lui Robin , Micul-John moare si el gasit in gradina de Will Roscovanul .

Cei 3 muschetari

O carte care prezinta povestea lui Athos , Porthos , Aramis si D'Artagnan . Cei 3 muschetari sunt defapt 4 . Cartea prezinta povestea lui D'Artagnan , mai exact cum ajunge el muschetar . Printr-o greseala devine prieten cu cei 3 muschetari . Numeroasele aventuri sunt petrecute in Franta dar unele ajung chiar si in Anglia . Muschetari lupta pentru salvarea onoarei reginei Ana de Austria (spanoloaica de origine) si pentru al invinge pe marsavul cardinal . Milady de Winter le incurca planuri iar D'Artagnan , cu inima tanare , se indragosteste de Constance , sotia patronului apartamentului sau .

    Cateva cuvinte.