Distractie

O iubire nebuna

Picture
Matt (Chris O'Donnell) este un licean studios si retras  , iar Casey (Drew Barrymore)  are aceasi varsta , dar iubeste zgomotul si aventura . In ciuda diferentelor , ei se indragostesc . Convins de Casey ca parintii ei ii vor raul si o vor interna intr-o clinica psihiatrica , Matt o rapeste si inpreuna fug spre Mexic . Pe drum , devine insa evident ca frumoasa eroinachiar are probleme mentale .

Mama (Prima 13 septembrie ora 23 )

Picture
Dupa doua casnicii esuate , John Henderson (Albert Brooks) , un scriitor cu nervi zdruncinati , decide ca impacarea cu Beatrice (Deebie Reynolds), mama sa, il va ajuta sa aiba cele din urma o relatie asa cum trebuie . El se muta in casa acesteia, dar lucrurile nu merg atat de usor pe cat si-a imaginat el . Pentru acest rol , Debbi Reynolds a primit o nominalizare la Globul de Aur .

Calatoria 2

Picture
Shadow , Sassy si Chance trec prin alte aventuri dar de data aceasta prin San Francisco . Stapani lor intreuna cu ei pleaca intr-o vacanta dar animalele ,,evadeaza,, . Prieteni nostri cunosc alti caini vagabonzi si reusesc sa salveze un copil dintr-un incendiu . Chance se indragosteste dar cand se desparte de iubita lui un camion este gata sa-l calce .Aventura aceata este din pacate ultima dar a avut un final fericit .

Calatoria

Picture
Un film dedicat copilor dar si adultilor . Shadow, Sassy si Chance sunt lasa-ti de stapani lor intr-un loc la tara dar acestia cred ca i-au parasit si pornesc intr-o aventura pe viata si pe moarte . In nenumarate intamplari din film ei se lupta cu o puma , cu ursii si chiar sunt pe punctul de a muri . Sassy cade intr-un rau dar un pescar o salveeaza iar Shadow aproape de casa cade intr-o groapa . Sfarsitul e induiosator iar cei 3 animale  se intorc la stapani lor .