Distractie

Revista Bam Boo (nr.1)

Picture
                                                                                     Introducere
Buna . Ma numesc Andreea si aceasta este revista mea . Am pus-o pe website-ul meu pentru ca vreau sa va prezint aceasta revista . In ea puteti gasi informati despre foarte multe lucruri : imbracaminte , scoala , animale , plante etc . Sper sa va placa aceasta revista si sa va bucure fiecare numar al ei
.
                                                                            Povesti spuse de animale
                                                               Motanul Sparky ... isi ierde una din cele noua vieti

Curiozitatea aproape ca a omarat pisica atunci cand Sparky , motanul tigrat , s-a curentat la 11 000 de volti ! Asta l-a costat una din cele noua vieti - dar cel putin a supravietuit sa spuna povestea .
Sparky a ajuns acolo unde nicio pisica nu fusese - si a supravietuit . Contactul lui Sparky cu electricitatea i-a incretit zdravan mustatile .
,, E o minune ca mai este in viata ,,  , au declarat salvatorii .
Sparky nu stia , dar se catarase pe o instalatie electrica de inalta tensiune .
Din fericire Sparky si-a revenit complet .
Stiri de ultima ora ...
Cu mare tristete , va prezentam ultimele stiri despre Sparky . De curand , curiosul motan s-a aventurat din nou in statia electica si s-a electrocutat . De data aceasta , din nefericire , n-a mai supravietuit socului .

                                                                                       Scoala

Multi elevi au fost devastati de noul program . Prin noul program intelegem programul din prima zi de scoala . In multe scoli s-au facut ore normale iar in altele doar doua ore de dirigentie (clasele V-VIII) . Pentru mine prima zi de scoala a fost placuta dar cu alte reguli noi pentru ca s-au schimbat directoarele . Sunt niste reguli pe care trebuie sa le respecati si le voi anumera :
*Sa nu incalcam normele pe care le semnam la inceputul scoli .(sa nu ne batem , sa nu chiulim etc. )
*Sa ne imbracam decent , corespunzator. (blugi , bluza alba/albastra etc)
*Sa respectam toti profesori si femeile de servici .
*Sa avem un comportamentul unui elev bun .
*Sa incercam sa fim cat mai cuminti .
*Sa nu ne abuzam colegii .
Cam atat pentru scoala .

                                                                                      Film
                                                                       Spatiul e ultima frontiera

,,Star Trek,, (laureat cu un Oscar pentru machiaj) este un film excelent , care asigura ,,viata lunga si prospera,, francizei (partea a doua este programata pentru iunie 2012) .
 Actiunea din pelicula de fata - un prequel la serialul ,,Star Trek,, (1966-1969) - are loc inainte ca neva Enterpeise sa mearga ,,Acolo unde nici un om nu a ajuns vreodata,,  . Povestea spusa este cea a debutului prieteniei dintre Kirk si Spock . Data stelara este 2233.04 , iar o nava romulana condusa de capitanul Nero (Eric Bana) vine din viitor , printr-o gaura neagra , si distrage o nava a Flotei Stelare .
 Scenariuk respecta spiritul francez ,,Star Trek,, (apare si Leonard Nimoy in rolul lui Spock cel batran) si este echilibrat (actiune , umor , explozii , panorame ale spatiului , chiar si putin romantism ) , iar cele doua ore si un pic de film trec fara greutate .